Sobota 19. srpna 2017
Svátek má:  Ludvík

Podzim na talíři

Nastal podzimní čas, a tak se podzim objevuje i na našem jídelníčku. Podzimní strava by měla být založena především na zvýšeném příjmu vitaminů, antioxidantů a dalších cenných látek posilujících naši obranyschopnost. A co všechno nám příroda v tomto období nabízí? Ve školní kuchyni zařazujeme na jídelníček čerstvé hlávkové zelí, dýni, pórek, kedlubny, květák, čerstvou kapustu … z ovoce jsou to třeba podzimní jablíčka nebo hrušky… 

20.10.2016 (zobrazeno: 1794)
Šárka Kochanová

přidat k oblíbeným položkám přidat k oblíbeným             vytisknout Vytisknout                poslat e-mailemposlat e-mailem   


Nástěnka


Ředitelské volno


Ve čtvrtek 29. června 2017 a v pátek 30. června 2017 bude ředitelské volno.

Školní časopis