Úterý 28. března 2017
Svátek má:  Soňa

Podzim na talíři

Nastal podzimní čas, a tak se podzim objevuje i na našem jídelníčku. Podzimní strava by měla být založena především na zvýšeném příjmu vitaminů, antioxidantů a dalších cenných látek posilujících naši obranyschopnost. A co všechno nám příroda v tomto období nabízí? Ve školní kuchyni zařazujeme na jídelníček čerstvé hlávkové zelí, dýni, pórek, kedlubny, květák, čerstvou kapustu … z ovoce jsou to třeba podzimní jablíčka nebo hrušky… 

20.10.2016 (zobrazeno: 827)
Šárka Kochanová

přidat k oblíbeným položkám přidat k oblíbeným             vytisknout Vytisknout                poslat e-mailemposlat e-mailem   


Nástěnka


 Zápis do 1. tříd

Zápis do 1. tříd proběhne v pátek 7. dubna 2017 od 14:00 do 17:00 a v sobotu 8. dubna 2017 od 8:00 do 11:00 hod. 

Více informací naleznete zde.
Školní časopis